Home » » Ανακοίνωση της Δόξας για την διαιτησία στον αγώνα με τον Αρκαδικό.

Ανακοίνωση της Δόξας για την διαιτησία στον αγώνα με τον Αρκαδικό.

Written By Unknown on Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 | 4:15 μ.μ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Η ΔΟΞΑ Λευκάδας κατά την πολύχρονη διαδρομή της στις Εθνικές Κατηγορίες της Καλαθοσφαίρισης έχει αποδείξει επανειλημμένα το ενδιαφέρον της για την προάσπιση της αξιοπιστίας και του κύρους του αθλήματος, καθώς και την απόλυτη προσήλωσή της στην αρχή ότι η πορεία της κάθε ομάδας πρέπει να καθορίζεται μόνο βάσει των αγωνιστικών της επιδόσεων.

Στο πλαίσιο των αρχών αυτών και με αφορμή την απαράδεκτη διαιτησία του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας με τον Αρκαδικό, η οποία μας στέρησε αντικειμενικά κάθε δυνατότητα διεκδίκησης της νίκης, αισθανόμαστε την ανάγκη να τονίσουμε γενικότερα τα ακόλουθα:
  1. Με κίνδυνο πλέον να χαρακτηριστούμε αφελείς, εξακολουθούμε να αρνούμαστε συνειδητά την άποψη ότι η παραμονή μιας ομάδας στην κατηγορία μπορεί να είναι αντικείμενο εξωαγωνιστικών διεργασιών.
  2. Σ’ ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, απαιτούμε ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε την σε οποιοδήποτε πεδίο άνιση αντιμετώπιση της ομάδας μας. Η υπομονή και η καλοπιστία μας έχουν ήδη εξαντληθεί.
Με την ευχή να μην χρειαστεί να αναφερθούμε εκ νέου στο μέλλον σε τέτοια ζητήματα.
Λευκάδα 21/1/2013
Το Δ.Σ. της ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2011. ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Tum hi ho lyrics | How to get rid of hiccups

Proudly powered by Blogger